Wij staan klaar voor onze klanten

LCG is begin van de 21ste eeuw gestart op een bescheiden oppervlakte en heeft zich sindsdien geleidelijk ontwikkeld tot een full-service inlandterminal waar kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Ons hechte team is zowel binnen als buiten volledig gericht op het invullen van de logistieke vraag van onze klanten. Midden in de Hollandse polders herkennen wij ons in een mentaliteit van aanpakken, handen uit de mouwen steken en de lat voor onszelf telkens weer hoger leggen.

Midden in de samenleving

Bij LCG willen wij onderdeel zijn van de regionale samenleving. Lokale initiatieven als zomerfeesten, winterfestijn, etc. kunnen rekenen op onze steun. Tevens zijn wij sponsor van de Stichting Dapper Kind, die zich inzet voor langdurig zieke kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Oog voor onderwijs

Jongeren bieden wij op onze terminal graag de ruimte om in de praktijk het logistieke vak te leren. LCG is een SBB-erkend leerbedrijf. In een leerbaan of als stagiair kun je bij ons op intensieve begeleiding rekenen.

Wil jij bij ons het vak leren? Neem dan contact met ons op.

Duurzaam

Zonnepanelen op het dak van ons kantoor, elektrisch terminaltransport, maar ook bijvoorbeeld aandacht voor veilig rijden door onze chauffeurs. Duurzaam opereren is een vanzelfsprekend onderdeel van ons handelen. Ook volgende generaties willen wij een gezonde toekomst bieden.

Heeft u een vervoersvraag? Bel direct voor een persoonlijk advies 0183 - 22 90 00

AEO-status

LCG heeft van de Douane de AEO-status. Hiervoor gelden hoge veiligheidseisen. In het douaneverkeer profiteren wij daardoor van vele voordelen.

ISPS-code

LCG is ISPS-gecertificeerd. Wij voldoen aan strenge internationale voorschriften voor het veilig ontvangen van shortsea-schepen.